Kapubanner - BALL OLDAL

Kapubanner - JOBB OLDAL

Kapcsolati adatok

061-280-6930

Szállítási információk

 

Szállítási költségek

 

Budapest területén és országosan a szállítás 25.000 Ft feletti áru megrendelés esetén, illetve 15.000 Ft feletti fotókidolgozás, naptár, üdvözlőkártya, vászonkép, poszter, illetve fényképes ajándéktárgy rendelés: ingyenes!

A fenti értékhatárok alatti rendelés esetén:

 • GLS futárszolgálattal: 2190 Ft 
 • Pick Pack pontos átvételi lehetőség megszűnt!

 

Szállítási határidők:

 • Az árurendeléseket a beérkezésüket követő munkanapon - de legkésőbb három munkanapon belül - átadjuk a GLS futárszolgálatnak, amennyiben azonnali raktárkészlettel rendelkezünk. Ennek hiányában a várható szállítás időpontjáról e-mailben ill. telefonon értesítjük.
 • Szolgáltatások vállalási határideje:
  - fotókidolgozás: 2 munkanap
  - naptár, üdvözlőkártya: 2 munkanap
  - ajándéktárgy: 5 munkanap
  - poszter, vászonkép: 5 munkanap
 • A futárszolgálatnak történő átadásról értesítést küldünk.

 

Személyes átvétel:

 • A termékek átvételéről minden esetben értesítést küldünk.
Onlinefoto Központi labor
fotószaküzlet
1191. Budapest, Ady Endre út 28-30
Telefon: +36 20 388 7777
Email cím: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
hétfő-péntek: 8:00-16:00
szombat-vasárnap: zárva

GLS futárszolgálattal történő szállítás esetén:

Az árurendeléseket a beérkezésüket követő munkanapon - de legkésőbb három munkanapon belül - átadjuk a GLS futárszolgálatnak, amennyiben azonnali raktárkészlettel rendelkezünk. Ennek hiányában a várható szállítás időpontjáról e-mailben ill. telefonon értesítjük.

A szállítás kizárólag munkanapokon 8-16 óra közötti intervallumban történik, pontos időmegjelölés nélkül.

Az első kiszállítási kísérlet meghiúsulása esetén a második kiszállítási kísérlet az alapszolgáltatás része.

A második kiszállítási kísérlet eredménytelensége, vagy a korrekciós eljárás sikertelensége esetén a csomag a FotoMarkethez visszaszállításra kerül. Ha a csomag nem kézbesíthető, akkor azt a GLS maximum 5 munkanapig tárolja (kivétel a címzett jelzett szabadsága esetén, ekkor maximum 10 munkanapig), ennek lejárta után a csomagokat - külön jelzés nélkül - visszaszállítja a FotoMarkethez. Átvétel megtagadása, vagy a FotoMarket korrekciós eljárás során adott utasítása alapján a GLS nem végez második kézbesítési kísérletet, a csomagot visszaszállítja a feladónak.

A csomag ellenértékét a futárnak kell átadni kézbesítéskor, amennyiben azt korábban nem fizette ki internetes fizető rendszerünkön keresztül. Amennyiben a csomag láthatóan sérült vagy nyitott, akkor a csomag átvételét tagadják meg, kérjenek jegyzőkönyv felvételt és haladéktalanul értesítsék ügyfélszolgálatunkat a történtekről.